زندگی

زندگی امیدواری

زندگی

زندگی امیدواری

شهادت “مالکوم شباز”جوان شیعه آمریکایی

    زندگی:

موج سایبری شهادت “مالکوم شباز” جوان شیعه آمریکایی

به گزارش سایت” حرف تو”، بعدازظهر روز پنجشنبه هفته گذشته خبر شهادت مالکوم شباز جوان مسلمان آمریکایی در کشور مکزیک به سرعت در رسانه های اجتماعی همچون فیس بوک پیچید و همه مطالب منتشر شده در فیس بوک از خبری با عنوان «مالکوم شباز، نوه مالکوم ایکس ترور شد» خبر می‌داد.

مالکوم ایکس موثرترین مبارز مسلمان آمریکایی در قرن ۲۰ به شمار می رود و اکنون نوه وی یعنی ملکوم شباز در مکزیک ترور شده است.

مالکوم شباز، نوه مالکوم ایکس در حالی کشته شده است که چند ماه پیش زمانی که برای حضور در جشنواره فیلم فجر قصد خروج از آمریکا به مقصد ایران را داشت توسط ماموران اف‌بی‌آی دستگیر شد.


احتمال می رود مالکوم شباز برای سفر به ایران به کشور مکزیک رفته باشد زیرا برای ادامه دروس حوزوی در حوزه علمیه قم برنامه ریزی کرده بود.

به نظر می رسد مقامات آمریکایی نمی خواهند نوه یک مبارز مسلمان آمریکایی که هنوز در یاد و قلب سیاهپوستان است به عنوان یک جوان حوزه رفته و شیعه از ایران به آمریکا برگردد.

این خبر و بسیاری از خبرهای از این قبیل توسط رسانه های غربی به شدت سانسور می شود به طوری که امروزه در تمام نقاط جهان کمتر کسی از جنایات و قتل‌های زنجیره‌ای که هر روز در امریکا رخ می‌دهد اطلاع داشته باشد، چرا که متأسفانه غول‌های رسانه‌ای دنیای غرب، با سانسور جنایات در کشور خود و بزرگنمایی حادثه های کوچک در ایران و کشورهای مسلمان، فضای رسانه‌ای دنیا را تاحد زیادی به دست گرفته‌اند.

فراوانی این جنایات تا حدی است که بالاخره اخبار این کشتارها از لابه‌لای شبکه‌های اجتماعی، سایت‌های محلی و و بلاگ‌ها، درز می‌کند، اما متاسفانه انعکاس این اخبار در فضای مجازی نهایتاً تا چند روز دوامی نمی‌آورد.

این بار ما وبلاگ نویسان ایرانی، با هدف پرده برداشتن از چهره واقعی آمریکا، دست به دست یکدیگر می‌دهیم تا با صدایی واحد، ندای افراد و گروه‌هایی را که توسط شیطان بزرگ مورد ظلم واقع می‌شوند را در حد توانمان به گوش همگان برسانیم.

برای پیوستن به این موج سایبری مطالب خود با محوریت را در قالب،یادداشت.خبر،گزارش،کلیپ،شعر، پیامک، اینفوگرافی عکس و پوستر را در نظرات همین پست ارسال نمائید.

جنبش وبلاگی “محکومیت نبش قبر حجر بن عدی”


                          زندگی:

     رهبر معظم انقلاب: چنانچه محکومیت این حرکت ادامه پیدا نکند، این فتنه به همین جا منحصر نمی‌ماند!   جنبش وبلاگی...
                                           

 بار دیگر تروریست های سوریه با حمایت بی جانبه غرب  سکوت شیوخ وهابیون سعودی جنایات خود را تکمیل کردند و در اقدامی شنیع و غیر اخلاقی ، آرامگاه حجر بن عدی را تخریب و پیکر مطهر این صحابه پیامبر(ص) و یار وفادار حضرت علی(ع) رانبش قبر و به مکانی نامعلوم انتقال دادند.

ادامه مطلب ...

حضرت آدم(ع)چندسال عمرکرد؟


                                       زندگی:



                                       

وصیت های آدم قبل از فوت!
به سند معتبر از امام محمدباقر (ع) نقل شده است که:حضرت  آدم (ع) دستور داد تا تابوتی ساختند و علم خود و اسماء و وصیتش را در آن نهاد و به حضرت شیث سپرد و گفت: هرگاه من مردم، مرا غسل بده و کفن کن و بر من نماز بخوان و مرا در قبر قرار بده و چون نزدیک وفات تو شد و آن حالت را در خود یافتی یکی از بهترین پسران خود را انتخاب کن پس آنچه را من به تو وصیت کردم به او وصیت کن تا در حق تو انجام دهد و زمین را هیچ گاه بی خلیفه و جانشین قرار مدهید.چرا جبرئیل بر آدم (ع) نماز نخواند؟
از حضرت صادق (ع) نقل شده است که: چون حضرت آدم (ع) فوت شد و وقت نماز بر آن حضرت شد، هبه الله (شیث) به جبرئیل گفت: پیش رو ای فرستاده ی خدا و نماز بخوان بر پیغمبر خدا. سپس جبرئیل گفت: خدا ما را امر کرد که پدر تو را سجده کنیم، پس ما پیشی و سبقت نمی گیریم بر نیکان و فرزندان او، و تو از نیکوکارترین های آنان هستی.
پس شیث در جلو ایستاد و پنج تکبیر گفت بر آدم (ع)، به تعداد نمازهایی که خداوند بر امت اسلامی واجب گردانیده است، و این سنتی ماندگار شد در میان فرزندان آدم (ع) تا روز قیامت.علت گذاشتن 2 ترکه در کفن میت!
از حضرت محمد (ص) نقل شده است که وفات حضرت آدم (ع) در روز جمعه بوده است و همچنین اکابر علمای اسلام روایت کرده اند که: چون خداوند آدم (ع) را از جنت المأوی بر زمین فرستاد، از جدایی بهشت وحشت زده گردید، پس از خداوند درخواست نمود تا او را انس دهد به درختی از درختان بهشت، پس خداوند به سوی او درخت خرمایی فرستاد که مونس او بود. چون وقت وفات حضرت آدم (ع) فرا رسید به فرزندان خود گفت: من به آن درخت در حیات خود انس گرفته ام و امید دارم که بعد از وفات نیز مونس من باشد. پس چون بمردم ترکه ای از آن جدا کنید و دو نیم کنید و هر دو را در کفن من بگذارید. پس فرزندان آدم (ع) چنین کردند و پیغمبران بعد نیز از این کار متابعت نمودند و این کار در عهد جاهلیت به فراموشی سپرده شد ولی با ظهور حضرت محمد (ص) ایشان آن را احیا کردند و سنتی در بین مردم گردید.مکان دفن حضرت آدم (ع)
درباره ی مکان دفن حضرت آدم (ع) سید بن طاووس نقل کرده است که: در صحف ادریس خوانده ام که آدم (ع) ده روز بیماری تب را تحمل کردند و سرانجام وفات نمودند و روز وفات ایشان جمعه یازدهم محرم بود و در غاری که در کوه ابوقیس رو به مکه بود مدفون شدند. همچنین عامه و خاصه از وهب بن منبه روایت کرده اند که: شیث، آدم (ع) را در غاری که در کوه ابوقیس است که آن را «غار اکنز» می گویند، دفن نموده است...فوت حوا یک سال بعد از آدم (ع)
با توجه به روایات موجود درباره ی طول عمر حضرت آدم (ع) سال هایی تا حدودی نزدیک به هم ذکر شده است به نحوی که به سند معتبر از حضرت صادق (ع) آمده است که: حضرت رسول (ص) فرموده اند؛ عمر شریف آدم (ع) نهصد و سی سال بوده است و سید بن طاووس گفته است که: در سفر سوم تورات یافتم که عمر حضرت آدم (ع) نهصد و سی سال بوده است، و محمدبن خالد برقی در کتاب بدا از حضرت صادق (ع) روایت کرده است که: عمر آدم نهصد و سی سال بوده است.
همچنین سید بن طاووس در نقلی دیگر می گوید: در صحف ادریس خوانده ام که عمر حضرت آدم (ع) از روزی که روح در او دمیدند تا وفات هزار و سی سال بوده و حوا بعد از او یک سال و پانزده روز بیمار بود و پس از آن فوت نمود و در کنار قبر حضرت آدم (ع) مدفون شد.